Bad surface extents AGAIN!!!

Bad surface extents AGAIN!!!

Hammer Mapping — Page [1]
rh-penguin

2006 Dec 4 • 50
13 ₧
Right........once again! im getting the Bad surface extents error when im trying to compile a map. However i cant seem to find the point of where the log says the 'corrupt' brush is. I found the point but theres no brush there at all. Its all within the map.

Can someone suggest me on what i could do?
-I get no errors if i check for any.
-I got no complicated brushes with the texture that the log is saying is corrupt(i dont have any complicated brushes at all really)
-Errrm, dont know what else......I tried the latest version of zhlt but it dont make any fdifference.
WinVista,??......Fuck Off!...
 
 
2007 Jan 29 at 12:20 PST
SuperJer
Websiteman

2005 Mar 20 • 6232
When I have a really difficult error like that I compile half of the map.

Whether it fails will tell you which half of the map the problem is in.

Repeat the process until you find the problem.
 
 
2007 Jan 29 at 12:23 PST
rh-penguin

2006 Dec 4 • 50
13 ₧
When u says 'compile half of the map' u just mean cut the whole map(house) in half? with the clipping tool or something?
Or is there something different to do?
WinVista,??......Fuck Off!...
 
 
2007 Jan 29 at 13:36 PST
SuperJer
Websiteman

2005 Mar 20 • 6232
That will work.

I usually just select half and hit delete and patch up the hole with a big brush.

Sometimes I have an idea of what's definately NOT causing the problem and I just delete that first to make sure.
 
 
2007 Jan 29 at 19:51 PST
Page [1]