clip/origin problem

clip/origin problem

Hammer Mapping — Page [1]
zephyr

2008 Aug 20 • 44
My compile thing says that all my brushes are clip/origin which theyre not. can someone help me on this?

hlcsg v2.5.3 rel Custom Build 1.7 (Dec 9 2002)
Zoner's Half-Life Compilation Tools -- Custom Build
Based on code modifications by Sean 'Zoner' Cavanaugh
Based on Valve's version, modified with permission.
Submit detailed bug reports to (merlinis@bigpond.net.au)
----- BEGIN hlcsg -----
Command line: hlcsg -nowadtextures dm_deathcity
Entering dm_deathcity.map
Error: Entity 70 has no visible brushes

Error: No visibile brushes
Description: All brushes are CLIP or ORIGIN (at least one must be normal/visible)
Howto Fix: self explanitory


----- END hlcsg -----



hlbsp v2.5.3 rel Custom Build 1.7 (Dec 9 2002)
Zoner's Half-Life Compilation Tools -- Custom Build
Based on code modifications by Sean 'Zoner' Cavanaugh
Based on Valve's version, modified with permission.
Submit detailed bug reports to (merlinis@bigpond.net.au)
----- BEGIN hlbsp -----
Command line: hlbsp dm_deathcity
>> There was a problem compiling the map.
>> Check the file dm_deathcity.log for the cause.

----- END hlbsp -----



hlvis v2.5.3 rel Custom Build 1.7 (Dec 9 2002)
Zoner's Half-Life Compilation Tools -- Custom Build
Based on code modifications by Sean 'Zoner' Cavanaugh
Based on Valve's version, modified with permission.
Submit detailed bug reports to (merlinis@bigpond.net.au)
----- BEGIN hlvis -----
Command line: hlvis dm_deathcity
>> There was a problem compiling the map.
>> Check the file dm_deathcity.log for the cause.

----- END hlvis -----



hlrad v2.5.3 rel Custom Build 1.7 (Dec 9 2002)
Zoner's Half-Life Compilation Tools -- Custom Build
Based on code modifications by Sean 'Zoner' Cavanaugh
Based on Valve's version, modified with permission.
Submit detailed bug reports to (merlinis@bigpond.net.au)
----- BEGIN hlrad -----
Command line: hlrad dm_deathcity
>> There was a problem compiling the map.
>> Check the file dm_deathcity.log for the cause.

----- END hlrad -----


 
 
2008 Nov 30 at 18:39 PST
Down Rodeo
Cap'n Moth of the Firehouse

Find the Hole II Participation Medal
2007 Oct 19 • 5485
57,583 ₧
Well all this tells us is that all the textures you have on the map are, so we can't mind read and tell you what's wrong... Have you tried re-exporting everything just to be sure that your mapfile is entirely up-to-date?
 
 
2008 Nov 30 at 23:21 PST
Killer-Duck
Homicidal Anatidae

2008 Mar 5 • 1169
633 ₧
zephyr said:
My compile thing says that all my brushes are clip/origin which theyre not. can someone help me on this?


Quote:

Error: Entity 70 has no visible brushes

Error: No visibile brushes
Description: All brushes are CLIP or ORIGIN (at least one must be normal/visible)
Howto Fix: self explanitory


You've made a brush-entity completely covered with CLIP or ORIGIN, this is not allowed. Find the offending brush-entity and cover it with some other texture.

QUACK! QUACK!
 
 
2008 Dec 1 at 04:42 PST
Benefit1970

2008 Nov 28 • 41
One thing you might want to look for is making sure, if you tried to make a door, that your origin entity is tied with your door.

If you select both the origin and the door (using Control-click), and you bring up the entities list (using control-T), and select func_door_rotating, it will make sure that the origin is tied to something. DO NOT DO THESE SEPARATELY!

I don't know if this is the problem, but I thought I'd throw it out there.

-Brandon
Thanks for your help
 
 
2008 Dec 1 at 11:13 PST
zephyr

2008 Aug 20 • 44
it worked. thanks guys
 
 
2008 Dec 1 at 18:51 PST
Benefit1970

2008 Nov 28 • 41
What worked?

WHICH ONE OF US GAVE THE GREAT ADVICE!?!?!



-Brandon
Thanks for your help
 
 
2008 Dec 1 at 20:38 PST
zephyr

2008 Aug 20 • 44
Benefit and killer duck
 
 
2008 Dec 2 at 14:13 PST
Benefit1970

2008 Nov 28 • 41
WEeeeeEE!!!!

-Brandon
Thanks for your help
 
 
2008 Dec 2 at 21:10 PST
Page [1]