"Fatal Error"

"Fatal Error"

Hammer Mapping — Page [1]
shotted
2009 Aug 24 • 15
I'm making a Counter-Strike 1.6 map, and have already compiled and put it into my Cstrike/Maps folder. When I run Counter-Strike, select New Game and choose the map I have made, CS crashes immediately and I get this error:

I have tried doing a lot of things, but have had no luck.
Thanks in advance, and apologies in advance if it's a frequently asked question, although it wasn't in the FAQ.
 
 
2009 Aug 24 at 18:00 PDT — Ed. 2009 Aug 24 at 18:00 PDT
Killer-Duck
Homicidal Anatidae

2008 Mar 5 • 1169
633 ₧
 
 
2009 Aug 24 at 22:14 PDT
shotted
2009 Aug 24 • 15
I see, thanks for the link. So what would be the fastest way of finding the problem? Because I'm not exactly sure how to work with the coordinates.
 
 
2009 Aug 25 at 09:31 PDT
Mate de Vita
Kelli

2008 Oct 4 • 2453
159 ₧
Just do what it says in the link... If you have any textures scaled far above 10.00, fix that, otherwise do an alt+p check for problems.
...and that's the bottom line because Mate de Vita said so.
 
 
2009 Aug 25 at 13:56 PDT — Ed. 2009 Aug 25 at 13:56 PDT
shotted
2009 Aug 24 • 15
I don't mean to ask too many questions, but I'm still not sure how to find the texture that's scaled too much/any other problem. The link didn't really give me a way to find it. I have started deleting things, and nothing has worked so far.
 
 
2009 Aug 26 at 10:51 PDT
Mate de Vita
Kelli

2008 Oct 4 • 2453
159 ₧
Have you tried pressing alt+p?
...and that's the bottom line because Mate de Vita said so.
 
 
2009 Aug 26 at 12:38 PDT
shotted
2009 Aug 24 • 15
I did, and I got multiple accounts of:
Solid Entity (func_buyzone)is empty
Solid Entity (func_wall) is empty
Solid Entity (func_rotating) is empty
I selected fix for all of them, and I still get the error.
 
 
2009 Aug 27 at 20:39 PDT
Mate de Vita
Kelli

2008 Oct 4 • 2453
159 ₧
Does anything still appear on the alt+p problem list?
...and that's the bottom line because Mate de Vita said so.
 
 
2009 Aug 28 at 02:16 PDT
shotted
2009 Aug 24 • 15
I get the same errors, even when I select 'Fix all of type' and I select Fix for each of them.
 
 
2009 Aug 28 at 14:25 PDT
Sloth

2008 May 18 • 543
it may be something with hammah, save your maps under desktop.
And delete your Hammah, and reinstall it. That may help it should only take about 30 sec,
 
 
2009 Aug 29 at 00:17 PDT
Mate de Vita
Kelli

2008 Oct 4 • 2453
159 ₧
Go to map->entity report and select a func_buyzone. Press go to. If it selects anything, move on to the next func_buyzone. When it selects nothing press delete. Do this for all the entities listed in the alt+p check for problems.
...and that's the bottom line because Mate de Vita said so.
 
 
2009 Aug 29 at 01:54 PDT
shotted
2009 Aug 24 • 15
Did what you said, Mate de Vita. And I still get the same thing, which means it's "gone perpendicular to the face", which I'm not exactly sure what that means.
 
 
2009 Sep 1 at 13:27 PDT
Mate de Vita
Kelli

2008 Oct 4 • 2453
159 ₧
Wait, you deleted the empty entities now? Do any problems still show up if you press alt+p?
...and that's the bottom line because Mate de Vita said so.
 
 
2009 Sep 1 at 13:49 PDT
Killer-Duck
Homicidal Anatidae

2008 Mar 5 • 1169
633 ₧
shotted said:
"gone perpendicular to the face"

Select the error and press "Fix all of type", if that doesn't fix it, select the error and press the "Go to error"-button, delete the brush and re-build it.
QUACK! QUACK!
 
 
2009 Sep 2 at 02:57 PDT
shotted
2009 Aug 24 • 15
Well, apparently I had an error where Hammer did not save my work where I had deleted all the entities, so the map that I had exported did not actually have those deleted. I did it again, and remade some things, and I no longer get the error. Big, big thank you to Mate de Vita and Killer-Duck.
 
 
2009 Sep 2 at 14:14 PDT
Page [1]