laggy :(

laggy :(

Hammer Mapping — Page [1]
valveman

2006 Jul 17 • 7
18 ₧
hi dudes,
ive just made an extension to an allready exsisting cs:s map (its my first go at mapping so i thought it would be easier than starting from scratch) and it is completed, but when i run the map with bots, (6 or more) it runs really laggy and slow. it seems fine with just me and a few bots but when i add more than 5-6 bots it runs so crap it is un-playable.
i used the default .nav creator (by just playing the .bsp on `create own server`) and was wondering if that is the problem.
any help will be very much appreciated.
cheers.
 
 
2006 Jul 17 at 03:38 PDT
SuperJer
Websiteman

2005 Mar 20 • 6232
What did you use to make the extension?

And did it compile without problems?
 
 
2006 Jul 17 at 09:35 PDT
valveman

2006 Jul 17 • 7
18 ₧
i used vmex to convert the original .bsp to .vmf, and valve hammer editor to build the extension. i have just looked at the compile txt and seen that it has leaked, but me being a noob i dont know how to find/fix it.
it says -
Can't find surfaceprop stone for material STONE/INFWLLF, using default
Can't find surfaceprop stone for material STONE/INFWLLFTOP, using default
fixing up env_cubemap materials on brush sides...
0...1...2...3...4...5...6...7...8...9...10**** leaked ****
Entity prop_static (-2136.00 -1168.00 208.00) leaked!

oh well, i thought it would be easy.........
 
 
2006 Jul 20 at 03:06 PDT
SuperJer
Websiteman

2005 Mar 20 • 6232
I don't know much about source mapping but there should be a way to load the pointfile.

That will help you find the leak.

Also converting from BSP->MAP is generally very sloppy and messy.
 
 
2006 Jul 20 at 10:41 PDT
Page [1]