prt missing?

prt missing?

Hammer Mapping — Page [1]
liquid
2009 Apr 13 • 27
Not sure why i am not getting a prt file i have done everything right i think and my walls are all correct. can anyone help me plz.. this is what it is saying in .err file'

hlvis: Error: Portal file 'cs_snowassault.prt' does not exist, cannot vis the map



hlcsg v3.4 Final (Feb 25 2006)
Zoner's Half-Life Compilation Tools -- Custom Build
Based on code modifications by Sean 'Zoner' Cavanaugh
Based on Valve's version, modified with permission.
Submit detailed bug reports to (amckern@yahoo.com)
----- BEGIN hlcsg -----
Command line: hlcsg -nowadtextures cs_snowassault
Entering cs_snowassault.map

Current hlcsg Settings
Name | Setting | Default
---------------------|-----------|-------------------------
threads [ 2 ] [ Varies ]
verbose [ off ] [ off ]
log [ on ] [ on ]
developer [ 0 ] [ 0 ]
chart [ off ] [ off ]
estimate [ off ] [ off ]
max texture memory [ 4194304 ] [ 4194304 ]
max lighting memory [ 6291456 ] [ 6291456 ]
priority [ Normal ] [ Normal ]

noclip [ off ] [ off ]
null texture stripping[ on ] [ on ]
clipnode economy mode [ on ] [ on ]
clip hull type [ legacy ] [ legacy ]
onlyents [ off ] [ off ]
wadtextures [ off ] [ on ]
skyclip [ on ] [ on ]
hullfile [ None ] [ None ]
nullfile [ None ] [ None ]
min surface area [ 0.500 ] [ 0.500 ]
brush union threshold [ 0.000 ] [ 0.000 ]

Using mapfile wad configuration
Wadinclude list :
[zhlt.wad]

2 brushes (totalling 12 sides) discarded from clipping hulls
CreateBrush:
(0.03 seconds)
SetModelCenters:
(0.00 seconds)
CSGBrush:
(0.14 seconds)

Using Wadfile: \program files\valve\steam\steamapps\cstrike.wad
- Contains 0 used textures, 0.00 percent of map (123 textures in wad)
Using Wadfile: \halflife\halflife.wad
- Contains 6 used textures, 42.86 percent of map (3116 textures in wad)
Including Wadfile: \zhlt\zhlt.wad
- Contains 1 used texture, 7.14 percent of map (8 textures in wad)
Using Wadfile: \textures\upc2.wad
- Contains 0 used textures, 0.00 percent of map (38 textures in wad)
Using Wadfile: \textures\terror.wad
- Contains 1 used texture, 7.14 percent of map (116 textures in wad)
Using Wadfile: \textures\rome.wad
- Warning: Larger than expected texture (322112 bytes): 'ROMEIMAGE1'
- Contains 0 used textures, 0.00 percent of map (69 textures in wad)
Using Wadfile: \textures\industrial2.wad
- Contains 0 used textures, 0.00 percent of map (66 textures in wad)
Using Wadfile: \textures\tatu_eugen1.wad
- Contains 2 used textures, 14.29 percent of map (34 textures in wad)
Using Wadfile: \textures\blazsnow.wad
- Contains 0 used textures, 0.00 percent of map (40 textures in wad)
Using Wadfile: \textures\arctic.wad
- Contains 0 used textures, 0.00 percent of map (36 textures in wad)
Using Wadfile: \textures\3dmsnowy.wad
- Warning: Larger than expected texture (218412 bytes): '3DMTRAILL'
- Contains 0 used textures, 0.00 percent of map (95 textures in wad)
Using Wadfile: \textures\cs_prostudio.wad
- Contains 0 used textures, 0.00 percent of map (79 textures in wad)
Using Wadfile: \textures\freeze.wad
- Contains 0 used textures, 0.00 percent of map (12 textures in wad)
Using Wadfile: \textures\fy_winter_map.wad
- Contains 0 used textures, 0.00 percent of map (14 textures in wad)
Using Wadfile: \prefabs\caba
 
 
2009 Apr 17 at 12:41 PDT
turnip1

2009 Jan 20 • 139
Lights and spawn points need to be added to the map, like i said earlier.


EDIT: Ohh nvm this is the same error you had before :P
phoenix_r said:
Hey guyz u liek mai new SIG?!
 
 
2009 Apr 17 at 12:59 PDT — Ed. 2009 Apr 17 at 12:59 PDT
Mate de Vita
Kelli

2008 Oct 4 • 2453
159 ₧
liquid said:
Warning: More than 8 wadfiles are in use. (23)
This may be harmless, and if no strange side effects are occurring, then
it can safely be ignored. However, if your map starts exhibiting strange
or obscure errors, consider this as suspect.

Remove the unnecessary wads.

liquid said:
SolidBSP [hull 0] 500...638 (0.03 seconds)
Warning: No entities exist in hull 0, no filling performed for this hull
SolidBSP [hull 1] 500...551 (0.03 seconds)
Warning: No entities exist in hull 1, no filling performed for this hull
SolidBSP [hull 2] 500...562 (0.05 seconds)
Warning: No entities exist in hull 2, no filling performed for this hull
SolidBSP [hull 3] 500...606 (0.03 seconds)
Warning: No entities exist in hull 3, no filling performed for this hull

Mate de Vita said:
Killer-Duck said:
Did you forget to put point-entities in your map? You need at least one info_player_start and one info_player_deathmatch and a light-entity.

Or maybe you accidentally put an entity outside the map?

Also make sure that you didn't make a single brush over the entire map (instead of a map ceiling, floor and walls).
...and that's the bottom line because Mate de Vita said so.
 
 
2009 Apr 18 at 06:43 PDT
Page [1]