Entity error

Entity error

Hammer Mapping — Page [1]
Unknown
2008 Mar 30 • 13
Hi.

After a long break I started making maps again (I suck a bit)

To warm up I made a small quick map and now I decided to make it bigger.

The first version worked fine but the second one told me:


hlcsg: Error: Entity 47 has no visible brushes

hlcsg: Error: No visibile brushes
Description: All brushes are CLIP or ORIGIN (at least one must be normal/visible)
Howto Fix: self explanitory



The problem is just that I don't have an entity 47 - I tried to delete all my entities and make them again.. Still the same problem.


Thanks in advance.


 
 
2008 Mar 30 at 09:29 PDT — Ed. 2008 Mar 30 at 09:29 PDT
Killer-Duck
Homicidal Anatidae

2008 Mar 5 • 1169
633 ₧
Have you covered it with CLIP or ORIGIN-texture?
QUACK! QUACK!
 
 
2008 Mar 30 at 10:28 PDT
Unknown
2008 Mar 30 • 13
I made a small brush with an ORIGIN texture but then I deleted it again.

And now when I search for entity 47 it says there is none.


It's pretty annoying..
 
 
2008 Mar 30 at 10:33 PDT
Killer-Duck
Homicidal Anatidae

2008 Mar 5 • 1169
633 ₧
You probably created it as a brush-entity then deleted the brush, unfortunately Hammer doesn't delete the actual entity so you're left with a empty brush-entity.

Go to "Map" --> "Entity report" select a entity and choose "Go to" the entity should get selected in the 2D-views, if nothing gets selected it means that the entity is empty and can be deleted, easiest is just to delete all the entities and start from scratch.
QUACK! QUACK!
 
 
2008 Mar 30 at 11:25 PDT — Ed. 2008 Mar 30 at 11:26 PDT
Unknown
2008 Mar 30 • 13
Meh..

Still the same error.

Well to make it easy I'll just remake the whole map. It ain't that big a map - luckily.
 
 
2008 Mar 31 at 05:35 PDT
IIopn

2008 Feb 26 • 227
36 ₧
eeee don't just remake it i think I've know what's the problem you've created the entity with origin texture or something that's inviceble
I Love Army Men Sarge's War
 
 
2008 Apr 1 at 00:42 PDT
Page [1]