Counter Strike 1.6 Server on Debian

Counter Strike 1.6 Server on Debian

Vidja Games — Page 1 [2]
sprinkles

Chrome Whore
2009 Sep 6 • 2547
10 ₧
Yes. New problem though. I get some "segmentation fault" error. This usually happens at world spawns or round starts. And sometimes is invoked by the amx super menu (not amx super itself).


Ok, I'm home now, more details.

./hlds_run: line 321: 8739 Segmentation fault $HL_CMD
 
 
2010 Sep 1 at 20:36 PDT
Down Rodeo
Cap'n Moth of the Firehouse

Find the Hole II Participation Medal
2007 Oct 19 • 5486
57,583 ₧
 
 
2010 Sep 3 at 10:58 PDT — Ed. 2010 Sep 3 at 10:59 PDT
SuperJer
Websiteman

2005 Mar 20 • 6441
Does it happen on a particular map?
 
 
2010 Sep 3 at 11:39 PDT
sprinkles

Chrome Whore
2009 Sep 6 • 2547
10 ₧
superjer said:
Does it happen on a particular map?


Well we haven't been running anything but de_dust2.
 
 
2010 Sep 3 at 14:38 PDT
SuperJer
Websiteman

2005 Mar 20 • 6441
Are you still using any renamed .so files? You really shouldn't be.

Or do you have any weird settings at all?

I know it is easy with AMX (or a map) to create too many entities and cause this error.
 
 
2010 Sep 3 at 18:02 PDT
sprinkles

Chrome Whore
2009 Sep 6 • 2547
10 ₧
superjer said:
Are you still using any renamed .so files? You really shouldn't be.

Fresh install of hlds, so no.

superjer said:
Or do you have any weird settings at all?

No? Basic settings (you mean in server.cfg right?)

superjer said:
I know it is easy with AMX (or a map) to create too many entities and cause this error.

Map was/is de_dust2. Don't have many plugins for amxx.
 
 
2010 Sep 3 at 22:28 PDT — Ed. 2010 Sep 3 at 22:28 PDT
sprinkles

Chrome Whore
2009 Sep 6 • 2547
10 ₧
Tried install hlds in a new dir. Now it tells me it couldn't find an installation at dir .period

code
114:/usr/hlds2# ./steam -command update -game cstrike -dir .
Checking bootstrapper version ...
Updating Installation
removing stale semaphore last operated on by process 15775 with name 0eBlobRegistryMutex_6B53E6F8EFF3CFA80894AD1DCF60FC87
removing stale semaphore last operated on by process 15775 with name 0eBlobRegistrySignal_6B53E6F8EFF3CFA80894AD1DCF60FC87
No installation record found at .
 
 
2010 Sep 8 at 16:23 PDT — Ed. 2010 Sep 8 at 16:24 PDT
Rockbomb
Dog fucker (but in a good way now)

2009 Nov 13 • 2045
Try getting rid of the -dir part and see if it'll work.
 
 
2010 Sep 8 at 16:43 PDT — Ed. 2010 Sep 8 at 16:43 PDT
sprinkles

Chrome Whore
2009 Sep 6 • 2547
10 ₧
Ignore.
 
 
2010 Sep 8 at 17:15 PDT
SuperJer
Websiteman

2005 Mar 20 • 6441
Well is it installed at .?

Mine is installed at ./hlds_l
 
 
2010 Sep 8 at 17:46 PDT
Down Rodeo
Cap'n Moth of the Firehouse

Find the Hole II Participation Medal
2007 Oct 19 • 5486
57,583 ₧
 
 
2010 Sep 9 at 10:44 PDT
sprinkles

Chrome Whore
2009 Sep 6 • 2547
10 ₧
Yes I know that . is the current dir. I also know that /usr/hlds/ is the /usr/hlds/ dir. It was being a dick and made me what 20 mins before downloading the shit.

But!

No seg faults so far!

 
 
2010 Sep 9 at 12:57 PDT
Down Rodeo
Cap'n Moth of the Firehouse

Find the Hole II Participation Medal
2007 Oct 19 • 5486
57,583 ₧
 
 
2010 Sep 9 at 13:36 PDT
Page 1 [2]